Над 100 хиляди опаковки бял  хляб ще бъдат изтеглени след

...
Над 100 хиляди опаковки бял  хляб ще бъдат изтеглени след
Коментари Харесай

В Япония: Над 100 000 опаковки бял хляб фира, откриха плъх между филиите

Над 100 хиляди опаковки бял  самун ще бъдат изтеглени откакто в един от пакетите беше открит плъх сред нарязаните филии. Животиниските остатъци от “малко животинче ” са били открити в партиди от самун " чоджуку ".

Това е доста ферментирал самун, прочут със своята извънредно дъвчаща текстура. Той е създаден от фабрика, основана в западната префектура Токио.

Японската компания Pasco Shikishima Corporation съобщи, че проверява по какъв начин елементи от „ малко животно “ са попаднали в два пакета самун на филийки. Оттам прибавиха, че до момента никой не се е разболял след консумация на продукта, цирита bTV.

По-късно от компанията потвърдиха пред CNN, че останките са от плъх. " Ще изтеглим продуктите по-долу, които са създадени на същата фабрична линия, и ще спрем въпросната линия, с цел да определим повода и да използван контрамерки ", се споделя в изказването на японската компания. Пред CNN от компанията споделиха, че въпросният артикул не се продава в чужбина.

Японската компания Pasco е учредена в далечната 1920 година. Тя е главен източник на хлебни произведения. В компанията работят над 3 хиляди чиновници. Белият самун е главен артикул за доста японци, когато им се прииска да хапнат нещо в западен жанр, или „ йошоку “, като опция на обичайна японска храна.

Инцедентът с планове плъх в хляба е следващата черна точка в множеството кавги, които са свързани с сигурността на храните в Япония. Азиатската страна не е и благонадежден експортьор на храни.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР